Edit Page
Source Editor

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.

Aktuális változat A te változatod
1. sor: 1. sor:
[[File:Természet.jpg|thumb|275x275px]]
 
 
A '''[[Fenntartható fejlődés]]''' lényeges eleme a természetes élőhelyek eredeti állapotának megőrzése, jelentős mértékben.
 
A '''[[Fenntartható fejlődés]]''' lényeges eleme a természetes élőhelyek eredeti állapotának megőrzése, jelentős mértékben.
   
 
A fejlett ökológiai rendszerekre legnagyobb fenyegetést jelentenek a [[globalizáció]], [[inváziós fajok]], [[kapitalizmus]], [[klímaváltozás]], [[bányászat]].
Része a környezet- és természet- illetve a tájvédelemnek a természetes élőhelyek fenntartása.
 
 
A fejlett ökológiai rendszerekre legnagyobb fenyegetést jelentenek a [[globalizáció]], [[inváziós fajok]], [[kapitalizmus]], [[klímaváltozás]], [[bányászat]], és sajnos azok pusztulását eredményezheti, valamint a klímaváltozás is.
 
 
[[Kategória:Elmélet]]
 
[[Kategória:Elmélet]]

Please note that all contributions to the Alternatív Gazdaság lexikon are considered to be released under the CC-BY-SA

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)