(+)
 
a
Címke: Vizuális szerkesztés
 
(4 közbenső módosítás, amit egy másik szerkesztő végzett, nincs mutatva)
1. sor: 1. sor:
A '''Szerelem''' [[emberi érték]].
+
[[Fájl:Let_it_go.jpg|thumb|136px]]A '''Szerelem''' [[emberi érték]].
   
  +
A [[bizalom]], elfogadás, [[szeretet]] lényeges elemei. Nem teljesen megmagyarázható a másik ember iránt érzett feltétel nélküli rajongáshoz hasonló érzés. A másik embert a többi közül a legszebbnek, legjobbnak, legvonzóbbnak és / vagy legokosabbnak látja az illető, aki szerelmes.
A [[bizalom]], elfogadás, [[szeretet]] lényeges elemei.
 
   
   
 
== Kapcsolódó oldalak ==
 
== Kapcsolódó oldalak ==
* [[Létezik egy 36 kérdésből álló lista, amit ha végigbeszélsz egy ismeretlennel, a végén jó esélye van, hogy szerelmesek lesztek egymásba]] - Arthur Aron nevű amerikai pszichológus kutatása alapján.
+
* [https://mivoltma.444.hu/2015/01/19/letezik-egy-36-kerdesbol-allo-lista-amit-ha-vegigbeszelsz-egy-ismeretlennel-a-vegen-jo-eselye-van-hogy-szerelmesek-lesztek-egymasba Létezik egy 36 kérdésből álló lista, amit ha végigbeszélsz egy ismeretlennel, a végén jó esélye van, hogy szerelmesek lesztek egymásba] - Arthur Aron nevű amerikai pszichológus kutatása alapján.
  +
[[Kategória:Emberi értékek]]

A lap jelenlegi, 2020. augusztus 26., 12:50-kori változata

Let it go.jpg

A Szerelem emberi érték.

A bizalom, elfogadás, szeretet lényeges elemei. Nem teljesen megmagyarázható a másik ember iránt érzett feltétel nélküli rajongáshoz hasonló érzés. A másik embert a többi közül a legszebbnek, legjobbnak, legvonzóbbnak és / vagy legokosabbnak látja az illető, aki szerelmes.


Kapcsolódó oldalak[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.