(Valóban Felelős Vállalat)
 
(2 közbenső módosítás, amit egy másik szerkesztő végzett, nincs mutatva)
1. sor: 1. sor:
 
A korábbi HBW Express Takarékszövetkezet 2008-ban Bankká alakul, majd 2010. április 30-tól MagNet Magyar Közösségi Bank néven, bankszakmai, pénzügyi és etikai alapokon, változatlan tulajdonosokkal, többségi magyar tulajdonban működik. Ezzel létrejött az első magyarországi [[újbank]].
   
 
A [[Társadalmi felelősségvállalás]] fontos tényező, 2011-ben a MagNet Magyar Közösségi Bank elnyerte a [[Valóban Felelős Vállalat]] Díjat.
   
  +
A MagNet Magyar Közösségi Bank kiemelkedően jó likviditással rendelkezik mivel betétjeinek mindössze 52%-át helyezte ki hitelbe, miközben a szektor többi szereplője jóval az ideális 70% feletti hitel/betét mutatóval rendelkezik.
A korábbi HBW Express Takarékszövetkezet 2008-ban Bankká alakul, majd 2010. április 30-tól MagNet Magyar Közösségi Bank néven, bankszakmai, pénzügyi és etikai alapokon, változatlan tulajdonosokkal, többségi magyar tulajdonban működik.
 
   
  +
[http://www.netbank.hu/kozossegi_adomanyozasi_program Közösségi Adományozási Program] (KAP) keretében a bank ügyfeleinek évről-évre lehetőségük nyílik arra, hogy a Magnet bank profitjának 10%-áról rendelkezzenek, és arról döntsenek, hogy mely civil szervezetet támogassák a rájuk eső nyereség 10%-ának felajánlásával.
A [[Társadalmi felelősségvállalás]] fonto tényező, 2011-ben a MagNet Magyar Közösségi Bank elnyerte a [[Valóban Felelős Vállalat]] Díjat.
 
  +
  +
==Elérhetőségek==
  +
* Honlap: http://www.netbank.hu
  +
* Netbank https://www.magnetbank.hu/NetBank/ugyfel/index.xhtml
  +
* Székhely: 1062 Budapest, Andrássy u. 98.
  +
[[Kategória:Magyar szervezetek]]

A lap 2014. október 9., 18:48-kori változata

A korábbi HBW Express Takarékszövetkezet 2008-ban Bankká alakul, majd 2010. április 30-tól MagNet Magyar Közösségi Bank néven, bankszakmai, pénzügyi és etikai alapokon, változatlan tulajdonosokkal, többségi magyar tulajdonban működik. Ezzel létrejött az első magyarországi újbank.

A Társadalmi felelősségvállalás fontos tényező, 2011-ben a MagNet Magyar Közösségi Bank elnyerte a Valóban Felelős Vállalat Díjat.

A MagNet Magyar Közösségi Bank kiemelkedően jó likviditással rendelkezik mivel betétjeinek mindössze 52%-át helyezte ki hitelbe, miközben a szektor többi szereplője jóval az ideális 70% feletti hitel/betét mutatóval rendelkezik.

Közösségi Adományozási Program (KAP) keretében a bank ügyfeleinek évről-évre lehetőségük nyílik arra, hogy a Magnet bank profitjának 10%-áról rendelkezzenek, és arról döntsenek, hogy mely civil szervezetet támogassák a rájuk eső nyereség 10%-ának felajánlásával.

Elérhetőségek

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.