(Kategóriák hozzáadása)
Címke: categoryselect
(+)
1. sor: 1. sor:
Az '''alternatív Nobel-díj''' hivatalos nevén Right Livelihood Award (Rendes megélhetés elnevezéssel) ismert díj 1980 óta évente ítélik oda az emberi jogokért, környezetvédelemért és békéért munkálkodó egyéneknek, illetve szervezeteknek. A kitüntetést Jakob von Uexküll svéd-német író és volt európai parlamenti képviselő alapította. Az Alternatív Nobel-díjjal 3 millió svéd korona (mintegy 3 333 000 euró) is jár.
+
Az '''alternatív Nobel-díj''' hivatalos nevén Right Livelihood Award (Rendes megélhetés elnevezéssel) ismert díj 1980 óta évente ítélik oda az [[emberi jogok]]ért, környezetvédelemért és [[béke|békéért]] munkálkodó egyéneknek, illetve szervezeteknek. A kitüntetést Jakob von Uexküll svéd-német író és volt európai parlamenti képviselő alapította. Az Alternatív Nobel-díjjal 3 millió svéd korona (mintegy 3 333 000 euró) is jár.
   
 
== További részletek ==
 
== További részletek ==

A lap 2017. december 25., 21:33-kori változata

Az alternatív Nobel-díj hivatalos nevén Right Livelihood Award (Rendes megélhetés elnevezéssel) ismert díj 1980 óta évente ítélik oda az emberi jogokért, környezetvédelemért és békéért munkálkodó egyéneknek, illetve szervezeteknek. A kitüntetést Jakob von Uexküll svéd-német író és volt európai parlamenti képviselő alapította. Az Alternatív Nobel-díjjal 3 millió svéd korona (mintegy 3 333 000 euró) is jár.

További részletek

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.